Várva várt munkálatok

2024.03.23. 14:00

A Csatár-hegyi szakaszokon is útfelújítás kezdődik Veszprémben

A Csatár-hegyi bekötőúti Séd-híd környezetének burkolatjavítása kezdődik meg március 26-án, kedden, majd a Nefelejcs utcában is folytatódnak a munkálatok.

Veol.hu

A veszprémi belvárosban már folynak az útfelújítások. A Csatár-hegyen is napokon belül elkezdik a munkálatokat

Fotó: Nagy Lajos/Napló

A munkálatok ideje alatt jelzőőrös forgalomirányítás lesz érvényben, a gépjárműforgalmat a bekötőúttal párhuzamos, régi hadi útra terelik. A V-Busz járatait is érinti a felújítás: a 7 és 13 órakor induló járatok zavartalanul közlekednek majd mindkét irányba, azonban a 9 és 11 órakor indulók kimaradnak, mivel a hídnál és a bekötőút felső, város felé eső szakaszán teljes útzár lesz.

A tervek szerint március 27-én elkezdődik a Nefelejcs utca (szintén Csatár-hegy) felső, közel 150 méteres, meredek szakaszának murvás javítása. Ez a bekötőúti forgalmat nem érinti, néhány telek megközelíthetősége azonban korlátozott lesz egy ideig.

A felújítás idejére a kivitelező kéri a lakosság türelmét és megértését. A szakaszon fokozott óvatossággal közlekedjenek az arra járók. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában