mozaikkereső

2018.01.06. 08:00

Értékes ajándékokkal gazdagodtak a Napló olvasói

Pénteken délelőtt átvették nyereményeiket a Napló mozaikkereső játékának Veszprém megyei nyertesei.

Molnár Sándor

Szerencsés olvasóink, illetve akik a díjakat átvették: Vecsei János, Tóth Lajos, Bakos Dénes, Halászné Trombitás Júlia, Wolszt Vanda (Kiss Imre unokája) és Nagy Alexandra (Liszai Gergő képviseletében) Fotó: Pesthy Márton

A rekordrészvételt hozó játékra több mint 35 ezer szelvény érkezett, és bár a fődíj, a Renault személyautó Bodajkra került, azért a szerencse a Napló olvasóinak is kedvezett.

A szerencsés olvasók, illetve akik a díjakat átvették: Vecsei János, Tóth Lajos, Bakos Dénes, Halászné Trombitás Júlia, Wolszt Vanda (Kiss Imre unokája) és Nagy Alexandra (Liszai Gergő képviseletében) Fotó: Pesthy Márton

Bakos Dénes Szentgálról 200 ezer forint értékű utazási utalványt nyert. 100 ezer forintos SPAR-utalvánnyal lett gazdagabb a tapolcai Vecsei János. Két személyre szóló wellnesspihenést nyert Sárvárra Tóth Lajos Balatonfőkajárról és Kiss Imre Úrkútról, míg a magyarpolányi Liszai Gergő Sopronban wellnessezhet majd.

A nyereményeket Balla Emőke, a Napló főszerkesztő-helyettese adta át szerkesztőségünkben. Bakos Dénes a feleségével rendszeresen részt vesz a Napló játékain, de korábban nem nyert még, pedig már 1961 óta a Napló olvasója. Az utazás lehetőségét unokájának adja át plusz karácsonyi ajándékként. A 80 éves Tóth Lajos 16 éves kora óta olvasónk, és ő is rendszeresen játszik, hogy elfoglalja magát. A wellnesspihenést két nagyfia közül az egyik élvezheti majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában