A Fidesz helyi, országos és európai politikusaival találkozhatnak

2018.01.03. 13:49

Narancspont nyílt a belvárosban

A Narancspontban helyi, országos és európai politikusok egyaránt megközelíthetők, mondta Navracsics Tibor a szerdai átadáson.

Balla Emőke

Az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa arról beszélt, korábban volt már Narancspont Veszprémben, a hagyománnyá vált kezdeményezést folytatja a Fidesz. A mostani választási kampány közeledtét jelzi, hogy a Fidesz irodát nyitott a belvárosban, a Kossuth utca elején, ez megkönnyíti a kapcsolattartást a választókkal. A tervek szerint fogadóórákat tart itt ő, a polgármester, az önkormányzati képviselők.

– A Narancspont olyan kapcsolati pont, ahol a helyi, országos és az európai politikusok egyaránt megközelíthetők. A veszprémiek elmondhatják problémáikat, megosztják gondjaikat – hangsúlyozta Navracsics Tibor.

Porga Gyula is megemlítette, hogy nem az első alkalom, amikor Narancspont nyílik, a korábbi évek gyakorlatát folytatják. – Nagyon fontos, hogy minél közelebb kerüljünk a választópolgárokhoz, itt, a belváros közepén – mondta Veszprém polgármestere. Rendszeresen tart majd fogadóórákat, illetve a tizenkét önkormányzati képviselőnek is lehetősége lesz erre. Szívesen fogadják a veszprémiek ötleteteit, javaslatait és kritikáit is.

Ovádi Péter, Fidesz 1-es számú választókerületének elnöke közölte, a most átadott Narancspont január 4-től, csütörtöktől várja az érdeklődőket. Bízik benne, hogy beszélgethetnek majd a város fejlődéséről, veszprémi fejlesztésekről, közéleti témákról egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában