Évindító mulatság

2018.02.16. 10:00

Kilencedszer tartottak pótszilveszteri összejövetelt Balatonalmádiban

Batyus összejövetelt tartott a közelmúltban a Vörösberényi Nyugdíjasklub, ahol az országos túraversenyen elnyert díjakat is átadták.

Marton Attila

Lencse Sándor, Nagy Boldizsár klubtag és Agg Z. Tamás, a Balatonalmádi Városgondnokság vezetője, a rendezvény egyik vendége, aki több nyertes nevét húzta ki a gömbből Fotó: Pesthy Márton

A klubnál immár kilencéves hagyomány, hogy közös pótszilveszteri mulatságot rendeznek, ahol lehetősége van a tagoknak az új év alkalmával egymást köszönteni, pezsgővel koccintani, beszélgetni és a hozott nagyszerű hidegtálak finomságait falatozni, mondta Lencse Sándor klubelnök a közelmúltban tartott összejövetelről. Az idei találkozót különlegessé tette, hogy ezen a rendezvényen sorsolták ki azokat a túrabotokat és pólókat, amelyeket a klub nyert el egy országos versenyen. Ahogyan arról lapunkban beszámoltunk, a klub első helyen végzett őszi túrájával a Magyar Szabadidősport Szövetség Világ-gyaloglónapi nyugdíjas csoportoknak kiírt kategóriájában.

Lencse Sándor, Nagy Boldizsár klubtag és Agg Z. Tamás, a Balatonalmádi Városgondnokság vezetője, a rendezvény egyik vendége, aki több nyertes nevét húzta ki a gömbből Fotó: Pesthy Márton

A pótszilveszter elején előbb a klub egyik téli túrájáról készült videót vetítették le, majd Silló Piroska, az Eggenfeldi Baráti Társaság elnöke mondott pohárköszöntőt. A klubelnök néhány aktualitással kapcsolatban adott tájékoztatót, majd a rendezvény vendégei húzták ki a gömbből a nyertesek neveit. Az összejövetelt a korábbi éveknek megfelelően ezúttal is tombola színesítette. A húzásra a klubtagok tárgyai mellett több helyi fodrász, a balatonalmádi szálloda, egy divatáruház és egy gazdabolt is értékes nyereményeket ajánlott fel több tízezer forint értékben. A tombola bevételét az idei kirándulásokra fordítják. A késő estébe nyúló, közös étkezéssel és tánccal tarkított mulatságon a klub januári születésnaposait is köszöntötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában