A játék és a mozgás öröme

2018.03.06. 08:00

Nyugdíjasoknak szerveztek sportvetélkedőt Veszprémben

Időseknek szerveztek sportvetélkedőt a napokban az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központban.

Marton Attila

A feladatok között célba rúgás is szerepelt Fotó: Penovác Károly

Némedi Lajos alpolgármester köszöntőjében kiemelte, az önkormányzat 5,7 millió forintot nyert el az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatán, amelyből több sportrendezvényt is szerveznek. A Hiszek benned – idősek olimpiai játéka című sportvetélkedőn több veszprémi, valamint egy-egy pápai és tapolcai nyugdíjasklub képviseltette magát.

A feladatok között célba rúgás is szerepelt Fotó: Penovác Károly/Napló

A zenés bemelegítő után tizenkét állomáson forgószínpadszerűen kellett játékos feladatokat megoldania a résztvevő tizenkét csapatnak, mondta Török Lajos, a programot szervező Veszprémi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete elnöke. A feladatok között frizbidobás, kerékpározás, darts, karikadobás és célba rúgás is szerepelt.

Az időseknek szervezett sportvetélkedőt közös ebéd követte. A díjátadón minden résztvevő oklevelet és könyv-utalványt kapott. A jó hangulatú veszprémi sportnapon a Táncsics Nyugdíjasklub csapata végzett az élen, megelőzve a Fegyveres Erők Körzeti Nyugállományúak Klubja két csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában