finomságok

2018.06.29. 07:00

Felsőörsi ízutazás: középpontban a magyar konyha

A Nők Felsőörsért Egyesület szervezte a felsőörsi ízutazást, melyen most hazai finomságokat mutattak be.

Szendi Péter

A gyerekeket lufibohóc szórakoztatta, így igazi családi délután kerekedett Fotó: Szendi Péter/Napló

A színpadon közben változatos programokat láthatott a közönség. Idén kifejezetten a hazai ízekre koncentráltak – tudtuk meg Kaszásné Ferenczi Annától, a civil szervezet elnökétől. – Az érdeklődők megkóstolhatták a töltött paprikát, a cigány lecsót, a csülkös pacalt, a bácskai rizses húst, a bakonyi sertésszeletet, a csopaki aprópecsenyét, a pásztortarhonyát, a palóclevest. Úgy gondolom, hogy mindenki megtalálta a maga kedvelt ételét.

A gyerekeket lufibohóc szórakoztatta, így igazi családi délután kerekedett Fotó: Szendi Péter/Napló

A kulináris élvezeteken kívül számos színpadi produkciónak örülhetett a közönség. Fellépett a Miske Óvoda tánccsoportja, a Malomvölgy Általános Iskola néptáncosai, a Búzavirág Népdalkör, majd az Almádiból érkező Botorka Néptáncegyüttes, az aszófői Dallamvilág Gyermek Musical Egyesület és a nemesvámosi BorKőMoSzat együttes. A vállalkozó szelleműek gasztronómiai totót töltöttek ki, melynek nyertese Sipőcz József volt, aki csak egy hibát vétett a tizennégy kérdés során. A gyerekeket lufibohóc szórakoztatta, így igazi családi délután kerekedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában