TOP 10

2018.12.24. 07:00

Ezek voltak a veol legolvasottabb cikkei 2018 júniusában

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

10. Egy gyerekkorú, pápai lánnyal szeretkezett az a sümegi férfi, akit a bíróság jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt:

9. A veszprémi körforgalom építése egész éveben kiemelt téma volt nálunk, így volt ez a nyári hónapokban is:

8. Üzemi baleset történt Pétfürdőn, melynek során hidrogén szabadult fel, ami begyulladt, és emiatt két dolgozó megsérült. Erről is tudósítottunk júniusban:

7. A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a 28 éves hajmáskéri nőnek, aki új pszichoaktív anyagokat adott el helyi fiataloknak. A bűncselekménnyel összefüggésben a nyomozás során nagy számban kerültek látókörbe új pszichoaktív szer-, illetőleg kábítószer-fogyasztók:

6. Rájár a rúd Papkeszire, legalábbis, ami a baleseteket illeti, kettő is történt egymás után, rövid idő alatt 22-én. A egyik balesethez mentőhelikoptert is riasztottak:

5. Mérgezés gyanúja miatt riasztották a tűzoltókat Veszprém és Zala megyéből egy sümegi szállodába, ahol karbantartási munkálatok miatt klórgáz került a levegőbe. A mentők huszonkét sérültet láttak el, közülük tizennyolc embert szállítottak kórházba:

4. Nagy botrányt kavart, hogy az egyik balatonfüredi iskola diákját kábítószer birtoklással vádolták meg. Az igazgató mellett, az egyik érintett gyerek édesanyja is nyilatkozott oldalunknak:

3.A hónap közepén egy Facebookra felöltött videó járta be az internetet: egy autó jött szembe az M7-es autópályán szabályosan közlekedőkkel:

2. Alig pár óra alatt hatalmas mennyiségi csapadék és jég zúdult a Bakonyra június 6-án. Nagy károkat okozott, de a végén szivárvánnyal búcsúzott a vihar:

1. Júniusban a legolvasottabb hírünk egy veszprémi tűzeset volt. A pusztítás kiváltó oka valószínűleg egy villámcsapás volt, amelyet olvasónk le is videózott:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában