jó hangulatú csúszkálás

2019.01.07. 07:00

Vidám szánkópartit rendeztek Herenden

A tavalyi év nagysikerű, közös szánkózása után, amint leesett a hó, idén is a szabadba hívták a herendieket egy jó hangulatú csúszkálásra.

Molnár Sándor

Vasárnap délután 14-től 17 óráig, a zord szél ellenére nagyon sokan kilátogattak a temető mögötti dombra, ahol az önkormányzat engedélyével hódolhattak a résztvevők a hó nyújtotta örömöknek. A lelkes szervezők forró teával és pogácsával, valamint a legnépszerűbb eszközzel, egy traktorbelsővel várták az érkezőket. A nagyméretű gumiért bizony sorba kellett állni, de megérte, mert a két-, három-, négy fős családi csúszásokra még sokáig emlékeznek majd azok, akik vették a bátorságot és kipróbálták a különleges eszközt.

 

Ezen kívül, a bobok és szánkók mellett, volt aki egy darab nejlon zacskóval próbált meg lesiklani a dombról, sőt előkerült a nyáron pet palackokból épített hajó is, de azon még alakítani kell, hogy a havon is megállja a helyét. A délután igazán jól sikerült és a gyerekektől a felnőttekig sokan választották a havas mulatságot az otthoni tévé nézés helyett. Ha az időjárás lehetővé teszi, a jövő hétvégén is megrendezik a szánkópartit Herenden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában