Veszprém

2019.02.02. 19:28

Ismertette első félévi munkatervét a VENŐKE

Új tervekkel, ötletekkel és a már hagyományos programjainak a folytatásával kezdi meg az évet a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület.

Jákói Bernadett

Idén is szép létszámmal és tartalmas programokkal kezdi éves munkáját a VENŐKE Fotó: Jákói Bernadett-archív

Az idei év első félévi programtervezetét Máthé Éva elnök ismertette a tagsággal, melyek között szerepel a Zonta Klubbal és a várpalotai Írisz Egyesülettel a további közös kulturális együttműködés. A hagyományoknak megfelelően idén is részt vesznek két taggal a lillafüredi országos női konferencián, melyen az ország különböző pontjairól érkezve találkoznak a nőszervezetek háromnapos workshopra, műhelymunkára.

Idén is szép létszámmal és tartalmas programokkal kezdi éves munkáját a VENŐKE Fotó: Jákói Bernadett-archív

Megünnepelik a nőnapot, és folytatják az Értékes, érdekes nők című beszélgető sorozatukat. Az első félév legnagyobb programjának a Gizella nap ígérkezik, amelyre már az évek óta hagyományosnak számító képzőművészeti és irodalmi történelmi témájú alkotópályázatra hívják a város és a környék lányait, asszonyait, a részletes kiírás után majd április 12.-éig várják a pályázatokat. Kísérőprogramként ezúttal a hangszeres népzene és a néptánc kerül fókuszba, a VENŐKE képzőművészeti kiállításának megnyitóját követően táncház szórakoztatja majd a közönséget.

Címkék#VENŐKE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában