összesen hat témában, sikerült közösen megoldást találni

2019.03.14. 17:46

Eredményre vezettek a bértárgyalások Continental-nál

A Kábelgyártó Vasas Alapszervezet és a Continental veszprémi gyárának képviselői az elmúlt három napban közösen áttekintették a vállalat bérfejlesztése kapcsán még nyitott kérdéseket, melyeket a szakszervezet 2019. március 7- én a sztrájkbizottság megalakulása során rögzített.

Molnár Sándor

Fotó: Penovác Károly / Napló

Az egyeztetések 2019. március 11- én, hétfőn kezdődtek, majd a keddi és szerdai munkamegbeszélések eredményeként a felek elfogadták a veszprémi gyár új teljesítményalapú motivációs rendszerét. Első sorban a bérfejlesztés és a lojalitás területén, összesen hat témában, sikerült közösen megoldást találni, amely elősegítheti a vállalat fenntarthatóságát és versenyképességét. A szakszervezet 2019. március 13- án, szerdán visszalépett a munkabeszüntetés lehetőségének alkalmazásától, egyúttal a sztrájkbizottság is feloszlott.

 

Így a Continental immár 25 éves veszprémi gyárában, ahol a vállalat a világ valamennyi autógyártója részére magas minőségben állít elő szenzorokat a gépjárművek menetbiztonsági rendszereihez, továbbá elektronikus vezérlésű fékrendszerek komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén dolgozik, zavartalanul folytatódhat a munka – közölte lapunkkal Hornyacsek Zoltán országos vállalati kommunikációs vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában