"Megöllek és megeszlek titeket!”

2019.03.22. 11:00

„Hazajárt” a bíróságra az agresszív devecseri férfi

Egy ittas, agresszív fiatalembernek egy hét leforgása alatt kétszer is bíróság elé kellett állnia. Összesen több hónap elzárásra ítélték.

Mátételki András

A szüleivel lakó, nyolc osztályt végzett K. Szilveszternek zűrös az előélete: lopásért, kábítószer birtoklásáért, garázdaságért ítélték már el. Tavaly április 30-án alaposan felöntött a garatra, majd este tíz óra körül megjelent a Sümegi utca egyik házánál, ahol folyamatosan nyomta a csengőt. A háziasszony távozásra szólította fel a 23 éves vádlottat, aki megfenyegette: „Megjegyeztelek titeket, még visszatérek! Megöllek és megeszlek titeket!” Ezt követően ütni kezdte a nagykaput.

A szomszéd háznál egyszerűen kitépte a falból az internetkábelt, amivel ötezer forintos kárt okozott. Ezért a tettért az ajkai bíróság 25 nap elzárásra ítélte.

Egy hét múlva újból meg kellett jelennie a bíróságon. Ekkor azért számoltatták el, mert tavaly szeptemberben az egyik devecseri szórakozóhely előtt cigarettát kért egy társaság tagjaitól. Mivel nem kapott füstölnivalót, szidalmazta a jelenlevőket. Az egyik férfit úgy arcon vágta, hogy az elterült a földön, ennek ellenére nem jelentette fel részeg támadóját. Senki nem tudta lecsitítani a fiatalembert, aki támadólag lépett fel a következő percekben is. Agresszív magatartásával csak a rendőrök kiérkezésekor hagyott fel.

A bíróság ismét garázdaság vétsége miatt mondta ki bűnösnek a devecseri fiatalt, akit másodjára már 90 nap elzárással büntetett. Mindkét ítélet első fokon jogerős lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában