jelentős sé­relmet okozott

2019.06.15. 07:00

Ittas képet tett közzé haragosáról a neten egy veszprémi férfi

Vádat emelt a Veszprémi Járási Ügyészség személyes adattal visszaélés miatt egy 32 éves veszprémi férfival szemben, aki a haragosáról egy weboldalon ittas fényképet közölt, tudtuk meg Gulyás Ildikó megyei főügyészségi szóvivőtől.

Kovács Erika

Illusztráció: pixabay.com

A vádirat szerint a 32 éves férfi későbbi haragosa és annak testvére cégénél dolgozott, majd utóbbinál folytatta a munkát a testvérek különválása után. A férfi haragosa is folytatta a vállalkozást, cégének weboldalt készíttetett, amit több városban reklámozott. A weboldalt úgynevezett demo-oldalon készítették, és azt nem vásárolták meg.

A 32 éves férfi tavaly márciusban a weboldal nevét megvette, majd azon a vele időközben haragos viszonyba került illetőről ittas fotót közölt. A férfi jelentős sé­relmet okozott azzal, hogy a képet jogosulatlanul, engedély nélkül kezelte, és az illető cégéhez kapcsolható weboldalon, a vállalkozás hitelét rontva felhasználta.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában