önök szavaztak

2019.09.09. 11:07

Olvasóink szerint térfigyelő kamerákkal lehet megelőzni a rongálást

Az elmúlt három hétben minden hétvégén felgyújtották a szelektív hulladékgyűjtőket a veszprémi Haszkovó lakótelepen, jelezte korábban olvasónk.

Olvasónk neve mellőzésével elmondta, a lakók félnek, és felháborodtak a történtek miatt. Mint korábban megírtuk, az elmúlt három hétben minden hétvégén felgyújtották a szelektív kukákat a Klapka György-, illetve a Diósy Márton utcában, utóbbiban több autó is megégett. Az elmúlt hétvégén a Klapka utcában égtek megint a kukák. „Minden hétvégén itt vannak a tűzoltók. Félünk, hogy mi lesz a következő”, fogalmazott olvasónk.

A történtekről érdeklődésünkre a rendőrség közölte, nyomoznak rongálás gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Múlt héten a gyújtogatás megelőzésével kapcsolatban kérdeztük most olvasóinkat.

A legtöbben, negyvenhárom százalékuk szerint térfigyelő kamerákkal lehet elejét venni a rongálásnak. Húsz százalék arra voksolt, hogy a rendőrség feladata lenne a megelőzés, tizenkilenc százalék a lakossági összefogásban hisz. Tizennyolc százalék pedig arra szavazott, hogy a polgárőrők feladat lenne az éberebb figyelés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában