önkormányzati választás 2019

2019.10.10. 11:00

Bognár Róbert: Tapolcának sebességet kell váltania!

Bognár Róbert, a Fidesz tapolcai polgármesterjelöltje úgy véli, az október 13-i választáson a lemaradás vagy a gyarapodás közül választhatnak a helyi polgárok, ez a tét. Ideje váltani. Kapcsoljunk magasabb sebességre, mert Tapolcáért megéri!

Tóth B. Zsuzsa

Bognár Róbert, a Fidesz–KDNP tapolcai polgármesterjelöltje

Bognár Róbert tapolcai, a városban született 1977-ben. Ott járt iskolába, a Juhász Gyula utcában volt „kulcsos gyerek”. A város színpadán szavalt először, ide köti az első szerelem emléke, itt neveli gyermekét, és bárhová vitte az élet, mindig ide tért haza, ez az otthona.

– Azért szeretnék a város polgármestere lenni, hogy Tapolca másoknak is az otthona legyen. Meggyőződésem, ez a város sokkal sikeresebb lehetne, mint amilyen most. Az eddigi vezetés bezárta Tapolcát, elszigetelődtünk. Az ország fejlődik, mindenhol egymásba érnek az építkezések toronydarui. Nálunk nincs fejlődés. Ennek nem a kormány az oka! Ki kell nyitnunk a várost, és ehhez igazi tapolcaiakra van szükség. Olyanokra, akik szeretik ezt a várost, és nemcsak a tehetségük, illetve a szorgalmuk van meg a fejlesztéséhez, hanem a kormányzati kapcsolataik is.

Bognár Róbert, a Fidesz–KDNP tapolcai polgármesterjelöltje

Olyan polgármester kell, aki nem hadállásnak tekinti a városvezetést, hanem szövetségeseket keres. Én nem falakat építenék a város köré, hanem hidakat az ország és a világ felé. Alkalmas vagyok erre a feladatra. Értek a gazdasághoz és a pénzügyekhez. A turisztikai és városfejlesztési bizottság külső tagjaként, illetve a Szeretem a Városom Egyesület elnökeként közigazgatási, szervezési és politikai tapasztalatokat is szereztem. Minden tudás és kapcsolat a birtokomban van ahhoz, hogy közösen ismét felvirágoztassuk városunkat. Felsorakozott mellettem egy kiváló csapat, és mögöttem áll Európa egyik legerősebb és legeredményesebb kormánya. Legfőképpen pedig itt vannak a tapolcaiak, akik október 13-án nem pártok, hanem jövők közül választanak. Lemaradás vagy gyarapodás – ez a tét.

Én azt mondom: ideje váltani. Kapcsoljunk magasabb sebességre. Tapolcáért megéri! Mert van jövőnk, és vannak terveink. Egyebek mellett az utak és a közintézmények felújításával, az Y-házak parkolóinak leaszfaltozásával, az iskolakezdési támogatással, az idősek anyagi támogatásával, a babakelengye-csomagok kiegészítésével, egy házasságkötő úszósziget létesítésével, ezer fa elültetésével és az e-rollerek forgalomba helyezésével kapcsolatban. Ezek mind a jövőről szólnak, egy családbarát, gondoskodó és népszerű városról, a mi otthonunkról – hangsúlyozta Bognár Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában