Biztosított az ajkai kórházi dolgozók védőfelszerelése

Biztosítottak a betegellátást közvetlenül végző egészségügyi dolgozók és megfigyelt betegek által viselt védőfelszerelések. Erről tájékoztatta a lakosságot közleményben az ajkai kórház főigazgatója az intézmény weboldalán.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A közleményben a járványkórház főigazgatója arról tájékoztatta a lakosságot, hogy az intézmény felkészült az új koronavírusos betegek egészségügyi ellátásával kapcsolatos feladatok elvégzésére, valamint a kórház dolgozói számára biztosítottak a tárgyi és gyógyászati feltételek a járványhelyzet megoldására.

Továbbá, arról is írt a kórház főigazgatója közleményében, hogy az ajkai Magyar Imre Járványkórházba érkező betegek jelenleg mindent megkapnak, ami az ellátásukhoz szakmailag szükséges, és az ellátásukat végző egészségügyi dolgozóknak is biztosított a szükséges védőfelszerelés.

Időközben arról értesült lapunk, hogy az ellátásban részt vevő dolgozók támogatása érdekében továbbra is jelentős számú adomány érkezik az intézménybe, amely felajánlásokat – a közösségi oldalakon megjelent álhírek ellenére – továbbra is fogadnak, természetesen a járvány és közegészségügyi helyzetre tekintettel az intézmény weboldalán leírtak alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában