folyamatosan fertőtlenítenek

2020.03.25. 16:00

Működik a veszprémi vásárcsarnok, nincs gond az ellátással

Folyamatos a piacon működő kereskedelmi egységek áruellátása.

Napló-információ

20200317 Veszprém Vásárcsarnok Gráczol családi gazdaság Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

A vásárcsarnok működik, rendben van a zöldségellátás és a húsboltban is van áru – közölte Bellovics Istvánné, a Veszprémi Piac- és Vásárcsarnok vezetője. Hozzátette, a csarnok épületében a pavilonokban és a kis asztaloknál is árusítanak, jó idő esetén pedig akadhat olyan kereskedő, aki az épület déli oldalán folytatja az árusítást. A szabadtéren működő iparcikkpiac már korábban bezárt, ezt a vásárlók megértéssel és türelemmel fogadták. A vendéglátó-egységek közül akad olyan, amelyik bezárt, és olyan is, amely a központi szabályozást betartva 15 óráig tart nyitva.

A vásárcsarnok vezetője elmondta, a papírbolt és a virágbolt délután három óráig fogad vásárlókat. Nyitva van a magbolt, a gyógynövényszaküzlet, van választék zöldségből és húsból is – nyugtatta meg a közvéleményt a piac vezetője -, viszont március 27-től a gombavizsgálat határozatlan időre szünetel.

A piacon gondoskodnak a fertőtlenítésről. A nyitva tartó üzletek ajtóin lévő kilincseket óránként fertőtlenítik, emellett a vásárlóktól is fokozott óvatosságot kérnek, például azt, hogy egymás között tartsanak legalább egy-két méter távolságot. A piac nyitva tartása egyelőre változatlan: hétköznap 6 és 18 óra, szombaton 6 és 13 óra között fogad vásárlókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában