Növekvő szeretetfal, enyhülő korlátozások – Koronavírussal kapcsolatos pénteki híreink Veszprém megyéből

Hetek óta a koronavírus-járvánnyal és a megelőzésére tett intézkedésekkel van tele a sajtó. Összeszedtük a témához kapcsolódó pénteki Veszprém megyei híreket.

Fotó: Kelemen Gábor

Szünetel a személyes ügyfélfogadás a Balaton-parti önkormányzatoknál

A koronavírus-járvány miatt hozott korlátozó intézkedések enyhítését követően is arra kérik az önkormányzatok a lakosságot, hogy lehetőség szerint személyes megjelenés nélkül intézzék ügyeiket. Ebben a Veszprém megyei önkormányzatok kollégái segítik a településeken élőket. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja.

Egyre bővül a pápai néptáncos növendékek „szeretetfala”

Fotó: Laskovics Márió/Napló

A Pápai Református Kollégium „Tánc-Lánc” Alapfokú Művészeti Iskolájában a járványhelyzetben szünetel a helyszíni tanítás, a június 6-ra tervezett évzáró vizsgaműsort elhalasztották. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja.

Enyhítettek a korlátozásokon a Veszprém megyei önkormányzatok

A kormány múlt héten enyhített a veszélyhelyzet miatt érvényben lévő korlátozásokon, így az élet több szempontból is újraindulhatott. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja.

Lassan újraindul az élet Zircen is

A következő napokban lassan újraindul Zirc is: megnyitják a játszótereket, és más mellett újraindul a helyi járat is. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában