önök szavaztak

2020.08.10. 11:00

Olvasóink bíznak benne, hogy nem online indul a tanév

Országszerte emelkedik a koronavírus-fertőzöttek száma, Müller Cecília országos tiszti főorvos gócponttá nyilvánította Pápát. Ennek kapcsán azt kérdeztük olvasóinktól, mit gondolnak, iskolában vagy online indul a tanév Veszprém megyében.

Forrás: pexels

A válaszadók 28 százaléka arra számít, hogy a megszokottak szerint indul szeptemberben a tanév. Bizonyára sok szülő és tanár is ebben reménykedik, hiszen rájuk komoly pluszterheket rakott a vészhelyzetben a digitális oktatás, és most jobban örülnének, ha a hagyományos módon kezdődne a tanítás.

A szavazók 28 százaléka borúlátóbb az előző csoportnál, szerintük lesz második hullám, ennek következtében marad az online tanítás.

Olvasóink 44 százaléka úgy gondolja, lesznek ugyan óvintézkedések, de nem lesz szükség a digitális oktatásra. Bízzunk benne, hogy a második hullám egyrészt gyengébb lesz, mint az első volt, másrészt rutinosabban fogjuk tudni kezelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában