a múlt hét legolvasottabb cikkei

2020.09.28. 14:00

Tragikus baleset a 8-ason, dugó Veszprémben és egy koronavírus-fertőzött tapasztalatai

Összeállításunkban megtalálhatják azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

Halálos baleset Városlődnél: ketten meghaltak, öten megsérültek

Meghalt egy 55 éves ajkai nő és egy 31 éves veszprémi férfi a balesetben, ami a 8-as számú főúton történt Városlődnél pénteken délután. Hárman életveszélyesen, ketten könnyebben sérültek meg. A helyszín úgy nézett ki, mintha bombát robbantottak volna, autóroncsok, törmelékek hevertek mindenfelé. A teljes cikket ITT olvashatja.

Bradanovits Ágota és Barnabás: Nem tudtunk elbúcsúzni aputól

- Egyik pillanatban előrenézünk, a másikban zuhanunk. Kérdezzük a véleményét, szólunk hozzá, miközben rádöbbennünk, nincs közöttünk. Csak bámuljuk a székét, és elképzelni sem tudjuk, milyen lesz a vasárnapi ebéd nélküle. – Bradanovits Ágota és testvére, ifjabb Bradanovits Barnabás egy füredi teraszon idézi fel a tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapjuk emlékét, aki munkája, és szponzorációja révén évtizedeken át hozzátartozott Balatonfüred életéhez. A teljes cikket ITT olvashatják.

Bradanovits Ágota és testvére, ifjabb Bradanovits Barnabás: Mindent viszünk tovább. Az életért, apuért Fotó: Kovács Erika/Napló

Halálos baleset történt Pálkövénél

Meghalt az utas abban a BMW-ben, amelyik előzés közben egy balra kanyarodó Nissan Qashqai típusú autónak ütközött, majd nekicsapódott egy fának a 71-es útnál, Pálköve határában hétfőn. A teljes cikket ITT olvashatják.

Így keletkezik a dugó a veszprémi belvárosban (videó)

Így okoz a sajtburger közlekedési dugót Veszprémben – ezzel a címmel került fel a kisfilm a videómegosztó portálra. A teljes cikket ITT olvashatják.

A vírus köztünk jár – Veszprémi fertőzöttel beszéltünk

A második hullám közeledtével is még sokan nyugtatják magukat azzal, hogy „én nem ismerek senkit, aki elkapta”, illetve „én úgysem kapom el”. Réka (nevét kérésére megváltoztattuk) 24 éves orvostanhallgató, Veszprémben él barátjával, és augusztusban derült ki róla, hogy elkapta a vírust. A teljes cikket ITT olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában