hét nap krónikája

2020.10.19. 16:00

Újabb halálos baleset a 8-ason, eltűnt kamasz lány és gátlástalan rablók – a múlt hét legolvasottabb hírei

Összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

Fotó: Kovács Erika/Napló

Újabb halálos baleset történt Városlődnél

Újabb tragikus baleset történt a 8-as számú főúton, Városlőd térségében, ahol meghalt egy 47 éves Jász-Nagykun-Szolnok megyei férfi, amikor BMW típusú autójával nekiütközött egy kamionnak pénteken az esős, borús időben. A teljes cikket ITT olvashatja.

Eltűnt egy 14 éves lány Veszprémből – ki tud róla?

Fotó: rendőrség

Alexandra két hete, péntek éjszaka elhagyta édesapja veszprémi lakását, azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A teljes cikket ITT olvashatja.

Elhunyt Bergmann Ernő, a legendás füredi aranykoszorús cukrászmester

A polgári kávéházakkal összeforrt Bergmann név nem csak Füreden, de országszerte is fogalommá vált az évek során. A Balatonfüredre érkező vendégek ezrei keresik ízletes cukrásztermékeit és viszik hírét a békeidőket idéző cukrászcsalád portékáinak. A teljes cikket ITT olvashatja.

Halálos baleset történt Nyárád és Nemesszalók között

Meghalt egy férfi, aki egy egyenes szakaszon fának ütközött, majd árokba hajtott Nemesszalók és Nyárád között csütörtökön reggel, tudtuk meg Aradi-Pogány Virág megyei rendőrségi sajtószóvivőtől. A teljes cikket ITT olvashatja.

Rablás Ajkán: ütötte, rúgta áldozatát a két 18 éves elkövető

Az ajkai rendőrök a bejelentést követő néhány órán belül elfogták és előállították a két 18 éves gyanúsítottat. A teljes cikket ITT olvashatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában