járvány

2021.01.08. 14:00

Bagyó Sándort, a vízimentők vezetőjét is beoltották koronavírus ellen

Hiszem, csak így kaphatjuk vissza mielőbb a megszokott életünket, érvelt Bagyó Sándor a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) vezetője a koronavírus elleni oltás mellett, amit Dr. Merkely Béla kardiológus, egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatójától január 6-án kapott meg Budapesten, derült ki a VMSZ vezetője közösségi oldaláról.

Kovács Erika

Dr. Merkely Béla kardiológus, egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatója oltotta be Bagyó Sándort, a vízi mentők vezetőjét Fotó: Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata/ Média

-Kitűnően érzem magam, semmilyen mellékhatás nincs, a közérzetemről naponta hírt adok a közösségi oldalamon, fogalmazott Bagyó Sándor, hozzátéve, két szempontból is érintett a védelemben, egyfelől a frontvonalban dolgozik az Országos Mentőszolgálat kivonuló mentőgépkocsi vezetőjeként, másrészt a vízi mentők részt vesznek a mentési munkákban. Kiemelte, a nyilvánosságot amiatt vállalta, hogy így is jelezze, mit gondol a vakcináról.

Dr. Merkely Béla kardiológus, egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatója oltotta be Bagyó Sándort, a vízi mentők vezetőjét
Fotó: Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata/ Média

– Miután maximálisan megbízom mások mellett az autó-, és a gumiszerelőben, miért ne bíznék meg a virológusokban, a biokémikusokban, az orvosokban, akik kifejlesztették, illetve ajánlják az oltóanyagot, amely mindemellett európai engedéllyel is rendelkezik. Érdemes lenne sokkal jobban figyelni a szakemberekre! – fogalmazott Bagyó Sándor. Szerinte a járványhelyzet a fegyelmezett szabálykövetés mellett csak az oltással szűnhet meg, és csak így térhet vissza az életünk, a gazdaságunk a megszokott, régi medrébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában