képzési kínálat és karrierlehetőségek

2021.02.03. 07:00

Virtuális nyílt napok a Pannon Egyetemen

Újabb virtuá­lis nyílt nappal segíti a felsőoktatás előtt álló diákokat a Pannon Egyetem február 3-án, szerdán.

Horváth Virág

Gombás Kornél, az egyetem kommunikációs munkatársa lesz a házigazda a rendezvényen

Fotó: Horváth Virág/Napló

A jövendőbeli hallgatókat az egyetem munkatársai és hallgatói ezúttal az intézmény közösségi oldalán várják élőben, ahol minden kérdésre választ kaphatnak. A decemberi első virtuális nyílt nap sikerét követően a szervezők abban bíznak, hogy a közösségi oldal élő kapcsolatával még nagyobb közönséget sikerül elérni, és a középiskolásokat segíteni tudják a pályaorientációs kérdések megválaszolásában.

– Az elmúlt hónapokban nagyon sok felületen megjelentünk, és részletesen ismertettük a képzéseinket.

A mostani nyílt nap azonban annyiban különbözik majd az eddigiektől, hogy itt meghívott vendégekkel fogunk beszélgetni olyan témákról, amelyek érdekesek, emellett pedig hasznos információkat is tartalmaznak a felvételi előtt állók számára. Ezeknek a beszélgetéseknek a nézők is aktív részesei lehetnek, hiszen az élő közvetítés alatt bátran feltehetik majd a kérdéseiket a résztvevőknek – nyilatkozta lapunknak Gombás Kornél, az egyetem kommunikációs munkatársa.

A rendezvény megnyitója február 3-án, szerdán 18 órától a Pannon Egyetem közösségi oldalán lesz követhető. Ezt követően a Pannon Egyetem múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélget Gelencsér András rektor és Csillag Zsolt ­kancellár.

Gombás Kornél, az egyetem kommunikációs munkatársa lesz a házigazda a rendezvényen Fotó: Horváth Virág/Napló

18.20 és 18.35 között a felvételi kisokos tájékoztatót hallhatják az érdeklődők. Itt mindenről szó lesz, amit a felvételi eljárásról tudni érdemes, az információkat Gál Balázs oktatási igazgató és Fejes Lászlóné Utasi Anett, a Duális Képzési Központ vezetője osztja meg az érdeklődőkkel. A Pannon Egyetem központi élő bejelentkezésének lezárásaként a hallgatók mesélnek az intézmény mozgalmas és sokszínű diákéletéről.

Az online rendezvény 19 órától a kari programokkal folytatódik. Itt a Pannon Egyetem négy veszprémi kara és hét képzési helye a saját közösségi oldalán mutatkozik be élőben, és a képzési kínálaton túl a karrierlehetőségekről is igyekeznek mindent elmon­dani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában