Infrastruktúra

2021.12.13. 15:00

A szélső sávok lesznek járhatók

Módosul a forgalmi rend december 13-án, hétfőtől a 8-as főúton a litéri és az új Budapest úti csomópont között, tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Marton Attila

A főúton a litéri elágazó és az új Budapest úti csomópont között a bal és a jobb pályán is csak a szélső sávok lesznek járhatók, mert a középső sávokon forgalomtechnikai munkálatokat végez a kivitelező. A forgalom a megépült új Budapest úti csomóponton át halad. A tervek szerint december 21-től már kétszer két sávon használhatják ezt a szakaszt a közlekedők. A beruházó arra is felhívta a figyelmet, hogy a régi Budapest úti csomópont Veszprém–Körmend közvetlen csomóponti ága továbbra is lezárva marad, a 82-es út felől a Körmend irányába közlekedők továbbra is az északi körgyűrűt tudják igénybe venni, míg Székesfehérvár és Budapest irányába az új Budapest úti csomópontban lehet felhajtani a 8-as útra. A munkálatok és az útlezárások miatti kellemetlenségekért a beruházó a közlekedők megértését és türelmét kéri. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában