Tömegesen jelentkeznek

2021.12.17. 17:30

Oltópont Balatonfüreden: Sokan igényelték a vakcinát

Nagyon sokan keresték fel az Állami Szívkórház oltópontját a kormányzati akció keretében, erről beszélt Veress Gábor professzor, főigazgató és Kis Virág önkéntes.

Kovács Erika

Veress Gábor professzor, főigazgató és Kis Virág önkéntes az balatonfüredi Állami Szívkórháznál, az oltópontot jelző táblánál

Forrás: Állami Szívkórház

- Gördülékenyen és zökkenőmentesen működött ismét az Állami Szívkórház oltópontja, összegezte a tapasztalatokat az időpontfoglalás nélküli, kormányzati oltási akcióról Veress Gábor. Az egészségügyi intézmény professzor, főigazgatója üdvözölte azt, hogy nagyon sokan jelentkeztek a vakcináért, volt olyan nap, amikor több száz ember fordult meg a balatonfüredi oltóponton. 

Kis Virág, aki önkéntes munkát végzett az oltóponton, kiemelte, a harmadik vakcinát nemrég kapta meg, és megnyugtató számára, hogy a szülei, gyermekei is felvették az oltásokat. Felidézte, főként a betegirányításban, adminisztrációban segített, így látta a napi professzionális munkát, a kifogástalan logisztikát, a koordinációt, nem beszélve a katonák és a kórházi dolgozók emberfeletti munkájáról.

- Sokszor tapasztaltam, oltás után nagy kő esett le az emberek szívéről, többen megjegyezték, védettek lettek! –fogalmazott. Örömmel látta, hogy az oltási akcióra tömegesen jelentkeznek az emberek, sokan ezúttal vették fel az első vakcinát. - Vajon kinek jutna eszébe például a méhkaptárok körül keringő méhrajnál védőfelszerelés nélkül tartózkodni. A koronavírus „csípése" nem csak fájdalmat okozhat, sajnos halálos is lehet, ezért vegyük fel a védőfelszerelést! - fogalmazott Kis Virág.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában