Jelentkezz Te is!

2022.02.14. 08:00

Tündérszépek 2022 – A kreatív fotózást mindenki élvezi

Kiéleződött a verseny, de továbbra is lehet nevezni a Tündérszépek 2022 versenyünkre, ahol a Napló szerkesztősége és fotósai segítik a lányokat, hogy profi portfólióval vághassanak bele a versenybe.

Horváth Virág

Fotó: Horváth László/ veol.hu

A Veszprém Megyei Napló fotózásai folyamatosan zajlanak. Minden, a megyei fordulóba beválogatott lány igazi egyéniség, legutóbbi fotózásunkon Baranyai-Tóth Kiara pedig hamar közös hullámhosszra került a Napló fotósával, így egészen elképesztő portfóliót sikerült összehozniuk. 
Kiara imád lovagolni és énekelni, és jól is csinálja, hiszen 2018-ban a Nemzeti Lovas Színázba is volt lehetősége bekerülni, ahol elmondása szerint rengeteget fejlődött. Már kilenc éve foglalkozik énekléssel, a legutóbbi egy országos televíziós csatorna zenei tehetségkutató versenyében pedig egészen az élő show-ig menetelt.  A versenyzőnk nagy magabiztossággal mozgott a kamera előtt, és nem ijedt meg az egyéni pózoktól és eszközöktől sem. – Azért jelentkeztem a szépségversenyre, mert mindig is szerettem volna kipróbálni magam ezen a területen is. Több fotózáson is volt már alkalmam részt venni, így most is bátran álltam a kamera elé – mesélte a Napló kérdésére Kiara.
 

A fotózás most is nagyon jó hangulatban telt, és Kiara a bemutatkozó videóban is jól szerepelt. A verseny megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A megyei fordulóba 30 lány juthat be. A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában