Választás 2022

2022.04.03. 11:25

Folyamatosan érkeznek a szavazók Nemesvámoson

Sorban állnak az emberek a községháza 1. számú szavazókörében, hogy leadhassák a voksaikat.

Molnár Sándor

Az 1. számú szavazókörbe folyamatosan érkeztek a nemesvámosi lakosok

Forrás: Molnár Sándor/Napló

A szavazókörben 1150-en jogosultak szavazásra, és körülbelül 290-en már leadták voksukat kicsivel 10 óra után – tudtuk meg a szavazókört vezető Kéri Gábortól, aki elmondta, hogy ilyenre nem is emlékszik a korábbi választásokról, hogy egy jó félórája folyamatosan érkeznek a szavazók. Hozzátette még, hogy a vámosiak nagyon fegyelmezettek, és minden rendben zajlik a szavazókörben.

A nemesvámosi Bazsó Krisztián izgatottan érkezett élete első szavazására. Mint mondta, fontosnak tartja, hogy az emberek elmenjenek szavazni, ha lehetőségük van rá, mert ki tudja – lehet, hogy megváltoztatják a választás eredményét azzal az egy szavazattal.  Legfőképpen az internetről tájékozódott, és a televíziós műsorok is nagy hatással voltak rá, de megpróbálta minél objektívebben kialakítani az álláspontját a választá selőtt.

Bazsó Krisztián izgatottan érkezett, hogy életében először leadja szavazatát az országgyűlési választáson
Forrás: Molnár Sándor/Napló

– Nagyon izgatott vagyok… Nem tudom, hogy miért van ez az érzés, talán mert még soha nem csináltam ilyet – mesélte a fiatalember, aki a 91 éves szomszéd nénit is elkísérte a szavazásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában