Ingatlanbazár

2022.04.30. 20:00

Jó kis kilátások, avagy a hét veszprémi ingatlana!

Kivételes adottságként jellemzik a 113 nm-es otthon kilátását. A fotók alapján a hirdető úgy fest, nem túloz…

Ingatlanbazár

“Veszprém belvárosának nyugati részén a Szarvas és Harmat utca találkozásánál eladóvá vált egy kivételes panorámával rendelkező nagyméretű társasházi lakás! A ház a kétezres évek elején hőszigetelt falakkal, borovi fenyő fa nyílászárókkal épült.

A lakás két szinten helyezkedik el, a felső szinten két szoba, nappali, amerikai konyhás étkező sarokkádas nagy fürdő külön bidés wc, kamra és egy gardrób kapott helyet. A keleti fekvésű reggel napsütötte nappaliból kilépünk a 20nm. körüli fedett teraszra ahonnan megcsodálhatjuk a tűztoronytól a Dubniczay-palotán át a székesegyház iker tornyait ami páratlan hangulatot kölcsönözhet egy itt eltöltött vasárnapi ebédhez.

Az egyik szoba ablaka szintén keletre a várra néz csak úgy mint a konyháé. A másik szoba nyugati fekvésű amihez egy kisebb méretű 9nm.-es terasz is kapcsolódik ahonnan többek között a Dózsa György úti Református templom csendes hátulsó templomkertjére látunk. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában