Választás 2022

2022.04.03. 22:56

Kovács Zoltán: A munka mindig meghozza gyümölcsét

Az emberek megérezték ennek a választásnak a tétjét, biztos kormányzásra, nyugalomra, békére vágytak, és úgy gondolják, hogy ezt meg tudjuk nekik adni – mutatott rá Kovács Zoltán, a Fidesz-KDNP újraválasztott országgyűlési képviselője.

Polgár Bettina

Fotó: Polgár Bettina/Napló

Közel hetven százalékos feldolgozottság mellett úgy tűnik, hogy Veszprém megye mindegyik választókerületében a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte meg az országgyűlési választást. Kovács Zoltán saját eredménye kapcsán úgy fogalmazott, mindehhez hozzájárultak a támogatói és a munkatársai, akik végigdolgozták kampányidőszakot, illetve közrejátszott a politikában eltöltött 32 év tapasztalata is.

- Azt gondolom, a legnagyobb hajrát Navracsics Tibor vágta ki, hiszen az utolsó pillanatban lett jelölt, aminek nagyon örülök. Kontrát Károly már rutinos képviselőnek számít, Ovádi Péter pedig nemcsak a saját körzetét vitte, hanem egy országos ügyet, az állatvédelmet is. A munka mindig meghozza gyümölcsét, és ez esetben úgy tűnik, hogy a Fidesz-KDNP mindegyik jelöltje nyerni fog. Ez a legszebb álmaimban volt csak tetten érhető, és most valósággá válik – jegyezte meg Kovács Zoltán.

- Jók a részvételi adatok, erre már nem lehet azt mondani, hogy kis különbségekkel vagy kis részvétel mellett nyertünk, mert ezek imponáló számok – mondta. Hozzátette, a munkát folytatják, és további eredményes országépítésben bízik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában