Semmelweis Ignácra emlékeztek Pápán

2022.07.01. 07:00

Jutalmazták a munkájukban kiválóan teljesítőket

Semmelweis Ignác magyar orvosra, az „anyák megmentőjére” emlékeztek csütörtök délután a pápai Gróf Esterházy Kórházban.

Polgár Bettina

Kovács Zoltán köszönetet mondott az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájáért

Fotó: Polgár Bettina/Napló

A résztvevőket Havrilla Gyula főigazgató, Patyi Andrea, a sürgősségi betegellátó osztály osztályvezető főorvosa, Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és Unger Tamás alpolgármester köszöntötte. 

Havrilla Gyula az intézmény valamennyi dolgozójának megköszönte helytállását, kitartó munkáját, Patyi Andrea Semmelweis Ignác munkásságáról, annak jelentőségéről, továbbá a koronavírus-járvány okozta kihívásokról szólt, Kovács Zoltán és Unger Tamás pedig ugyancsak köszönetet mondtak az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájáért. 

Patyi Andrea Semmelweis Ignác munkásságáról, annak jelentőségéről, továbbá a koronavírus-járvány okozta kihívásokról szólt
Forrás: Polgár Bettina/Napló

Az eseményen a munkájukban kiválóan teljesítőket jutalmazták. Marton Piroska, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) helyi szervezetének elnöke a kamara elismerő oklevelét adta át Horváth Józsefnének kitartó és kimagasló munkája elismeréseként. Mint elhangzott, Horváth Józsefné a kórházi közösség oszlopos tagjaként a takarítási tevékenység szervezését végzi az intézményben. 

Havrilla Gyula főigazgatói dicséreteket és előléptetéseket adott át. Főorvosi kinevezést kapott Oláh László sebész-aneszteziológus szakorvos, valamint adjunktusi kinevezést kapott Seres Réka gyermekgyógyász szakorvos. Főigazgatói dicséretben részesültek azon dolgozók, akik az elmúlt években kiemelkedő tevékenységet folytattak a gyógyítás, a betegápolás és a betegellátás területén, valamint kollektív elismerésben részesültek az aneszteziológus asszisztensek, a mozgásszervi rehabilitációs osztály dolgozói, a pénzügyi osztály, továbbá a munkaügyi csoport munkatársai. Az alkalmon a jubiláló dolgozókat is köszöntötték. 

Havrilla Gyula főigazgatói dicséreteket és előléptetéseket adott át 
Forrás: Polgár Bettina/Napló

A Semmelweis-napi ünnepségen szavalattal működött közre Dancs Ferenc címzetes főorvos, Bálintné Sári Judit főnővér és Marton Piroska ápolási igazgatóhelyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában