Ajándék ez a nap!

2022.08.28. 15:00

Lakótelepi nyárbúcsúztatóra hívják az embereket Balatonfüreden

Gazdag rendezvénysorozattal ajándékozzák meg az embereket Balatonfüreden, a városban lévő egyetlen lakótelepen a terület önkormányzati képviselői, Pálffy Károlyné főszervező és Gáspár Ákos, a rendezvény társszervezője vasárnap.

Kovács Erika

Fotó: Penovác Károly/Napló

A reggeli megnyitón egyebek mellett kiderült, 22. alkalommal szervezik meg az említett napot a lakótelepen élő mintegy négyezer embernek, köztük sok családnak, kisgyermeknek. 
– Ez egy közösségi rendezvény, amellyel megmozgatjuk az embereket, finom ételeket és italokat kínálunk, meg apró ajándékokat is adunk, otthon lehet hagyni a pénztárcát - fogalmazott Pálffy Károlyné. 

Gáspár Ákos önkormányzati képviselő unokaöccsével, a kis Marcival és egy mentett négylábúval a lakótelepi napon
Fotós: Kis Virág

Láttuk, a rendezvény iránt rengetegen érdeklődtek, sokan érkeztek a városból és a környékről is, például Csopakról, Paloznakról, Alsóörsről. 
A programok közül nagyon népszerűek voltak egyebek mellett a gyerekeknek való kézműves foglalkozások, a pedálos gokartok, az ügyességi játékok, a helyi közösségek előadásai, mint a táncosok és Király Ádám tangóharmonikás. Mindemellett bemutatót tartanak a rendőrök, akik külön kutyás bemutatóval is készültek, és a gyerekek nagy örömmel ültek fel a rendőrmotorokra is. 

Lehet látni majd a légi és szárazföldi mentőket, a tűzoltókat, bemutatkozik a helyi ebmenhely, melynek működését adománnyal lehet segíteni. Lesz környezetvédelmi társasjáték, és műsort ad a balatonfüredi vegyes kar, valamint a helyi néptáncegyüttes csoportjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában