Forgalmirend-változás

2022.10.17. 19:00

Így változik a közlekedés szerdától a déli elkerülőn

Szerdától a Füredi úti csomópont valamennyi ága használható lesz, ugyanakkor az Almádi úti csomópont két ágát lezárják a forgalom elől, tájékoztatott a kivitelező.

Marton Attila

Október 19-én, szerdán megnyitják a Füredi úti csomópontban az elkészült két ágat, így a nyolcas útról Körmend felől közvetlenül elérhető lesz a 73-as út, míg a Csopak, Felsőörs felől érkezők a csomóponton keresztül kihajthatnak a nyolcas útra immár Székesfehérvár irányába is.

A kivitelező közölte, a Füredi úti csomópont teljes megnyitásával egy időben lezárják az Almádi úti csomópont két ágát a főpálya szélesítése miatt. Szerdától a Körmend irányából a 8-as úton és a Szentkirályszabadja felől a 7217-es úton érkezők nem tudnak behajtani az Almádi úti csomópontba. A kivitelező számukra azt javasolja, a Körmend felől Balatonalmádi irányába közlekedők a Füredi úti csomópontot használják, majd a terelőúton keresztül érhetik el a 7217-es utat. A Balatonalmádiból Székesfehérvár felé közlekedők a terelőút és a Füredi úti csomópont érintésével tudnak kihajtani a nyolcas útra. 

 

Az Almádi csomópont két ága várhatóan két hónapig lesz lezárva, tette hozzá a kivitelező. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában