Készülődés

2022.12.09. 10:00

Az ünnep előtt osztottak adományokat Lesenceistvándon

A Veszprém Megyei Vöröskereszt helyi alapszervezete ajándékcsomagokat osztott ki az egyedül élőknek, nagycsaládosoknak és rászorulóknak a településen.

Tóth B. Zsuzsa

Nemesné Szabó Rózsa átadja a csomagot Bedőcs Ferencnének Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Amint azt a titkártól, Nemesné Szabó Rózsától megtudtuk, a csomagok öt-tízezer forint értéket is képviseltek, attól függően, hogy egyedülállónak vagy nagy családnak készítették. A helyi csoport 58 szorgalmas tagot számlál, akire mindig számíthat a település. Most ők is hálásak köszönik az adományozóknak a segítséget. Lelkesen csomagolták és az önkormányzat segítségével házhoz is vitték a harminc csomagot, amelyet nagy részben a megyei Vöröskereszttől kaptak. Amellett az egyik multi áruházban is gyűjtöttek tartósélelmiszer-adományt, és a helyi polgárőrségtől szintén kaptak élelmiszert. Így abból és a gyűjtésből összesen még 16 csomagot állítottak össze. A településen élő rászoruló családok mindegyikének jutott így a tisztálkodó- és tisztítószerekből, baba ápolási cikkekből, illatszerekből, tartós élelmiszerből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában