Báloztak

2022.12.12. 13:00

Jubiláló játékvezetőket díjaztak Sümegen

Több év kihagyás után ismét báloztak a tapolcai futball játékvezetők. A hétvégi eseménynek a sümegi Kisfaludy étterem adott otthont.

Szijártó János

ülöp Zoltán játékvezető 25 éves példásan végzett tevékenységéért kapott elismerést a hétvégén tartott évzáró rendezvényen. A képen balról Kaibás Dezső, megyei JB elnök, Fülöp Zoltán, Keszthelyi Tamás csoportvezető és Takács Gábor játékvezető ellenőr Fotó: Szervezők

Az évzárón előbb Keszthelyi Tamás csoportvezető értékelte az elmúlt évet, majd Kaibás Dezső a Játékvezető Bizottság (JB) megyei elnöke ismertette a jövő év legfontosabb feladatait. A  mindvégig jó hangulatú rendezvényen 25 éves tevékenységéért Fülöp Zoltán, Keszthelyi  Tamás és Kis Tibor, 15 éves működéséért Illés László és Szemerédi János kapott elismerést. Keszthelyi Krisztián egész éves munkájáért, Fülöp Zoltán pedig a csoportért végzett munkájáért részesült külön díjban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában