Gurulnak és adományoznak

2022.12.07. 07:00

A motoros Mikulások idén is örömet okoztak

Ismét Mikulás-ruhát öltöttek a Veszprémi Motoros Egyesület tagjai, majd összekészített ajándékcsomagjaikkal idén is a Fenyveserdő otthon gyermeklakóit lepték meg.

Juhász-Léhi István

A Fenyveserdő otthon gyermeklakóinak hetven csomagot vittek el a motoros Mikulások

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Az indulás előtti pillanatokban Neumann Ferenc, a Veszprémi Motoros Egyesület elnöke elmondta, közösségük immár egy évtizedes, és azóta szervezik meg a Motoros Mikulás elnevezésű programjukat, amikor is leginkább Miklós napján tagjaik egy része piros köpenybe és sapkába öltözik, motorra száll, gurul a városban és adományoz.
- Tevékenységünk egyik legfontosabb része az adományozás. Azok körében gyűjtünk ebben az időszakban, akikről tudjuk, hogy szívesen adnak, és természetesen maga az egyesület, mi magunk is adakozunk - fogalmazott az elnök.

Kiderült, ezúttal hetven mikuláscsomagot sikerült megtölteniük minden jóval, amivel a Fenyveserdő otthon gyermeklakóihoz vették az irányt. Hogy miért fontos mindez a motorosoknak?
- Szívesen tesszük! - jelentette ki  Neumann Ferenc. - Akármilyen idő is van, erre az eseményre mindig összejön a csapat. A motorosok szeretnek adni! Ráadásul olyan gyerekeknek, akiknek szükségük van rá.

A Veszprémi Motoros Egyesület elnökétől megtudtuk azt is, hogy tagságuk jelen pillanatban 33 fős. Örömmel újságolta, hogy idén is bővültek, érkeztek új belépők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában