Bál

2023.02.06. 10:00

Összefogtak a diákokért Tapolcán

A Bárdos Lajos Általános Iskola Batsányi tagintézménye szülői szervezete bálját a vártnál is jobb eredménnyel zárták – erről tájékoztatta lapunkat a szülői szervezet elnöke.

Tóth B. Zsuzsa

A Bárdos Lajos Általános Iskola Batsányi tagintézménye szülői szervezetének bálján az intézmény végzősei táncoltak Fotó: a szervezők

 

Töreky Ferenc elmondta, hogy nagyon hálás mindazon tapolcai és környékbeli vállalkozók, cégek támogatásáért, akik segítettek abban, hogy eredményes legyen a bál.  

– A szülői szervezet tagjai és családtagjaik példaértékűen álltak mellénk, Dobó Zoltán polgármester keretéből támogatta a rendezvényt.  Éreztük, hogy a közösség által kitűzött nemes cél mindenkinek fontos, szeretnénk, ha az iskola minél korszerűbb lenne, a gyerekek minél jobb körülmények között tanulhatnának. A bevétel felülmúlta várakozásainkat, eleve a felajánlások összege is megközelítette a kétmillió forintot – mondta az elnök. Hozzátette, hogy a bevételt mindenképpen az iskola felújítására fordítják. A tulajdonossal és a fenntartóval egyeztetve döntik el, hogy konkrétan milyen célra, ehhez még a szervezet egyébként igen aktív tagjainak az ötleteit is várják. Felmerült már a korábban megépített mozgáskordinációs pálya karbantartása, az udvar fejlesztése, az ablakok előtti árnyékolás biztosítása, a taposó felújításának lehetősége is. 

– Munkánkhoz minden segítséget megkapunk a fenntartótól, valamint a tagintézmény vezetőjétől. Arra törekszünk, hogy a tanári karral és a szülőkkel olyan kapcsolatot alakíthassunk ki, amely segíti az előrelépést a gyerekek érdekében. Eddig különféle sporteszközöket szereztünk be, szeretnénk folytatni a támogatások sorát – mondta Töreky Ferenc. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában