Tudás, becsület, tisztesség

2023.02.12. 13:00

Szalagtűzés az ajkai szakiskolában

Szalagavató ünnepséget tartott február 10-én az ajkai Molnár Gábor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Intézmény. Az idén kilenc szakiskolás és négy készségfejlesztő iskolás kapta meg a tanulmányok lezárásának közeledtét jelző szalagot.

Tisler Anna

Fotó: Gyarmati Laszló

Ünnepi köszöntőjében Stenger-Zubács Szilvia intézményvezető kiemelte, hogy olyan embereket akartak nevelni, akik sokra tartják a tudást, a becsületet, a tisztességet. A diákévek alatt a tanárok szigora a segítő szándékból fakadt. Értékes, értelmes, szeretni tudó felnőtteket kívántak kibocsátani, akik be tudják bizonyítani elsősorban saját maguknak, hogy képesek folyamatos, pontos fizikai és szellemi tevékenységre, anélkül ugyanis egyetlen munkahelyen sem tudnak helytállni. Hálálják meg mindazt a törődést, amelyet tanáraiktól és szüleiktől kaptak. Készüljenek szorgalmasan a tanév végi vizsgákra, teljesítsenek jól. 

Fotós: Gyarmati Laszló

A szalagfeltűzést követően a diákok és tanáraik az Egy kis segítség barátaimtól alapítvány képviselőitől ajándékot kaptak, ezután levetítették az iskolai élet vidám pillanataiból, a kirándulásról, erdei iskoláról, farsangról, sportnapról szóló filmet, majd vendéglátás és beszélgetés következett este 6 óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában