Elő a sátrakat

2023.05.10. 17:30

A pápai a legjobb magyarországi kemping

Újabb nemzetközi elismerésben részesült a pápai Várkert Termál Kemping. A jövőre 20. születésnapját ünneplő szálláshelyet a holland székhelyű kempingspecialista, az ACSI munkatársai Magyarország legjobb kempingjének választották.

Haraszti Gábor

Minden igényt kielégít a pápai kemping

Fotó: Haraszti Gábor

Magyarországon a kötelező szállásminősítés alapján az egyetlen ötcsillagos követelményeket kielégítő kemping a pápai, mely korábban több nemzetközi kempingszervezettől is kiváló minősítést kapott. A kempinget 2004. július 16-án adták át a kempingezők táborának, tervezése és építése során a kornak megfelelő elveket vették figyelembe. Dekovics-Ódor Noémi, a kemping vezetője az elismerések kapcsán úgy fogalmazott, a díjak az elmúlt húsz év munkájának köszönhetőek. 

- Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy hosszú évek óta ezt az európai szintet és minőséget tartani tudjuk. Egy nagyon jól összeszokott csapattal dolgozom, mindenki tudja a dolgát. Ezen kívül mindig figyeljük a többi kempinget, informálódunk az aktuális hírekről, trendekről, melynek köszönhetően naprakészek vagyunk. Az elnyert öt csillag a kemping kialakításának, a jól felszerelt, modern, tágas parcelláknak, a kedves személyzetnek, a programoknak, a város közelségének és a közeli termálfürdőnek köszönhető.

Újabb nemzetközi elismerésben részesült
Fotó: Haraszti Gábor

A kemping vezetője hozzátette, télen sem ültek a babérjaikon, ugyanis felújították a vizesblokkokat, a zuhanyzókat újraburkoltatták, sőt a napokban napelemek kerülnek fel az épületre. Mint megtudtuk, elsősorban német és osztrák vendégek érkeznek ide pihenni, de a cseh és a szlovák kör is egyre bővül annak köszönhetően, hogy a pápaiak együttműködnek egy cseh kempingklubbal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában