Veol podcast

2023.05.11. 08:00

Három napon át angol nyelven láthat színdarabokat a veszprémi közönség

A 2000-es évek elején indította el az Egyesült Államok Külügyminisztériuma az Amerikai Kuckó nevű programsorozatát világszerte. A Kuckók információs és programközpontként működnek – Magyarországon 2004-ben jött létre a pécsi Kuckó, majd rá egy évre a veszprémi indult el másodikként, amelynek igazgatója műsorunk vendége, Falussy Boglárka.

Komanaiczki Zoltán

Készségfejlesztő workshopok, angol társalgási klubrendezvények, filmestek, tudományos és angol nyelvi nyári táborok, drámafesztivál, interaktív programok diákoknak angol nyelven, hasznos tudnivalók az amerikai felsőoktatási felvételi folyamatról – Falussy Boglárkától megtudhatja: mindezt a veszprémi Amerikai Kuckó ajánlja, ahol bárki elmélyedhet egy érdekes, távoli, világszerte meghatározó ország kulturális, mindennapi életének, ünnepeinek, szokásainak sajátosságaiban. Az intézmény egyik legnagyobb horderejű vállalkozása a rendes esetben évenként megrendezett Országos Angol Nyelvű Drámafesztivál, amelyet idén már 13. alkalommal május 19. és 21. között az Agóra Veszprém Kulturális Központban rendeznek meg.

Ez itt a VEOL Podcast Pódium 19. része. A mikrofonnál Komaniczki Zoltán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában