Közös adománygyűjtés

2023.05.13. 12:00

Segítik a beteg gyermekek gyógyulását (videó)

Súlyosan vagy krónikusan beteg gyermekek számára indított közös adománygyűjtést a Bátor Tábor Alapítvány Élménykülönítmény című kampánya és a Team Kaáli katamaráncsapata, mely a tavalyi szezon legsikeresebb többtestű vitorlázóegysége, közölték az illetékesek Balatonalmádiban, a Team Kaáli katamarán bázisán május 12-én. A bejelentésen részt vett a Kékszalag tókerülő vitorlásversenyen második Team Kaáli csapata is.

Kovács Erika

Szabó Andrea igazgató, Makai Gábor szólóvitorlázó, Virág Flóra kormányos és Kaáli Nagy Géza alapító, tulajdonos a kampány bejelentésén Balatonalmádiban

Fotó: Kovács Erika/Napló

Kaáli Nagy Géza, a Team Kaáli katamaráncsapat alapítója, Virág Flóra, a Team Kaáli kormányosa, Makai Gábor vitorlázó, a szóló tókerülő vitorlásversenyek többszörös győztese és Szabó Andrea, az említett tábor adományszervezési és marketingigazgatója kiemelte, céljuk, hogy segítsenek másokon, különös tekintettel a beteg gyermekekre. Szándékukban áll, hogy a vitorlázók, illetve az autós társadalom körében is felhívják a figyelmet a tábor kampányának támogatására. A tábor Élménykülönítmény oldalán mindenki regisztrálhat, illetve csatlakozhat a gyermekek megsegítéséhez. 

Kaáli Nagy Géza műgyűjtő természetesen egy különleges járgánnyal érkezett
Fotó: Kovács Erika/Napló

Az autósok oly módon támogatják a beteg gyermekeket, hogy Kaáli Nagy Géza, a katamaráncsapat alapítója Dörgicsén létrehozta az ország legnagyobb és Európa egyik legváltozatosabb járműgyűjteményét is, és ezúttal csatlakozott a tábor kampányához is. A támogatással úgy tudják segíteni a beteg gyerekeket, hogy a befolyt adományból támogatják a gyógyításukat, illetve az élményeket, a jókedvet, vidámságot adó programokat, melyeket a táborban is biztosítanak Hatvannál. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában