Semmelweis-napi ünnepség

2023.07.06. 17:00

Elismerések a zirci kórház dolgozóinak

Van egy nap, amely lehetőséget ad arra, hogy közösen köszönetet mondjunk az egészségügyben dolgozóknak, akik azt mindennap megérdemelnék áldozatos munkájukért – jegyezte meg a Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézet Semmelweis-nap alkalmából tartott ünnepségén Kovács Zoltán, a térség országgyűlési képviselője. Vermes Tamás, az intézmény főigazgatója szintén köszöntötte az összegyűlteket, a kitüntetetteket.

Kelemen Gábor
A zirci kórház díjazottjai és az elismeréseket átadók
Fotó: Kelemen Gábor

Semmelweis-napi jutalomban részesült Gróf Krisztina takarító, Lukács-Vajda Nikoletta szociális munkás, Simon Károlyné ápolónő, Szabó Katalin recepciós, Szolgáné Zsöllei Erzsébet ápolónő. Kiemelkedő és példaértékű munkájáért igazgatói dicséretet kapott Alföldi Attila beteghordó-műtőssegéd, Birnbauer Istvánné ápolónő, Erdélyi Istvánné műtősnő, Nagyné Balogh Judit gyógymasszőr és Punkné Balta Veronika konyhai kisegítő. 

A Zirc Kórház Egészségügyi Szakdolgozója címet a kollektíva szavazatai alapján Sömjén Lászlóné ápolónő érdemelte ki. Zirc Kórházért emlékéremmel tüntették ki Valler Ilona ápolási igazgatót. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában