Megürült helyiség a város főterén, megkérdeztük a tulajdonosát

2023.08.11. 17:00

Mi lesz a zirci Erste-bankfiók helyén?

Olvasóinkat érdekli, nyílik-e üzlet és ha igen, milyen Zircen az Erste Bank bezárt fiókja helyén, a Rákóczi téren. Szóbeszédek terjednek a témában. Lapunk megkérdezte a tulajdonost.

Rimányi Zita

A zirci Rákóczi téren működött az Erste-bankfiók, a város központi helyén található a megüresedett helyiség Fotó: Rimányi Zita

Az Erste Bank volt fiókjának üzlethelyisége valóban a Zirc-Coop Zrt. tulajdonába tartozik – áll a Naplóhoz eljuttatott válaszban, és a tájékoztatásból kiderült, hogy egyelőre semmilyen üzlet, iroda, egyéb sem nyílik az ingatlanban.  Így nem nyílik lehetőségünk arra, hogy olvasóinkkal bármilyen bővebb információt közölhessünk. 

Amennyiben sor kerül az épület hasznosítására, tájékoztatást kapnak a város lakói – ezt szintén tartalmazta a Zirc-Coop levele. Az itt maradt ATM működéséről pedig már korábban írtunk. A pénzintézet válasza elolvasható a veol.hu internetes oldalunkon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában