Várjuk olvasóink képeit

2023.09.17. 20:00

Nektárgyűjtést fotózott Veszprémben olvasónk

"Nyári orgonán nektárt gyűjtő zöldes gyöngyházlepkéről készítettem nemrégiben fényképet. Ezzel szeretnék bemutatkozni a Naplóban, hobbifotós vagyok. Veszprémben készült a kép, Bakonyalja városrészben. Szeretem ezt a környéket, nyugalmas és viszonylag sok zöldfelület van, valamint sok szép virág, ami vonzza a csodaszép lepkéket, rovarokat" – írta olvasónk, Fazekas Zsuzsa.

Rimányi Zita

Nyári orgonán nektárt gyűjtő zöldes gyöngyházlepke

Forrás: olvasónk

Továbbra is várjuk olvasóink fotóit felhívásainkra, melyekben azt kértük, küldjenek nekünk csodálnivalókat, fura formájú felhőket, színes szirmú virágokat, finom szárnyú rovarokat, gyökerükkel, törzsükkel érdekes alakzatot alkotó fákat, tájházi csendéleteket, esetleg naplementéről, napfelkeltéről készült felvételeket, mert ideje jobban megismerni kis szomszédaink szépségeit, ideje ráismernünk, milyen érzéseket keltenek bennünk az égi, a földi látnivalók. Az a legjobb, ha megfogalmazzák, a fényképükről mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában