VIrágzó település

2023.10.03. 16:00

A településszépítés jó összekovácsoló erő

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Virágos Szentgál településkép-szépítő programot. Minden évben nagy számban jelentkeznek a versenyre magánszemélyek, de az idei alkalom azért volt különlegesség, mert egy intézmény is nevezett.

Benkő Péter

Emléklapot vehettek át a díjazottak egy közös ünneplés keretében

Forrás: önkormányzat

– Nagyon jó érzés azt látni, hogy összekovácsolja a közösségeket ez az alkalom, hisz a gyönyörű kertek, közterületek nem csupán egy-egy ember munkáját dicsérik. Legyen szó nagymamáról az unokájával, vagy munkahelyi közösségről, esetleg szomszédok összefogásáról, a közös cél az, hogy szép és igényes legyen környezetünk, akarva, akaratlan megmozgatva mindenkit. Hisz, tudjuk, aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – tájékoztatta lapunkat Weisz Elvira polgármester, aki valamennyi díjazottnak gratulált.

Megtudtuk, a Virágos Szentgál versenyt a polgármester asszony kezdeményezésében hívták életre. Ebben az esztendőben családi ház kategóriában Kertész Lászlóné, intézmény kategóriában a Fenyves Óvoda, közterület kategóriában pedig Sinkovits Sándor vehetett át díjat munkájának elismeréseként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában