Tartalmas este volt

2023.10.22. 16:00

Veszprémi nyugdíjasok báloztak az Agórában – képgaléria

Huszonhetedszer is összejöttek szombaton a veszprémi nyugdíjasok az Agórában, hogy őszi báljukon közösen töltsenek el egy tartalmas estét.

Veol.hu

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Török Lajos, a Veszprémi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének elnöke érdeklődésünkre elmondta, a rendezvény hagyomány a helyi nyugdíjasklubok életében, amire ezúttal huszonhetedszer volt lehetőségük. Köszönetet mondott Lakatos Károlynénak és Horváth Imrénének, a összejövetel szervezőinek, de nem feledkezett meg a herendi Hirschl Melindáról sem, aki a nagyszerű műsorért felelt, Neveda Amália igazgató asszonyról, aki a helyszínt biztosította és Vajthó Zoltánról sem, aki a Gyopár Tourist tulajdonosaként támogatóként volt jelen a bálon.

A megnyitót közel 120-an hallgatták, majd következett a vacsora és a tombolasorsolás, melyre sok adomány érkezett. Az asztalok mögül aztán egyre többen álltak fel táncolni – a zenét Mészáros József szolgáltatta –, de természetesen sokan beszélgettek, nosztalgiáztak egy-egy koccintás között a kitűnő hangulatú estén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában