Jelmezes program

2023.11.13. 09:00

Első alkalommal szerveztek Csokit vagy csalunk! címmel sétát a hidegkútiak + galéria

A házak előtt ötletes standokon édességekkel, sütikkel várták az ijesztő jelmezbe öltözött résztvevőket.

Szauder Rita

A jelmezes résztvevők sötétedéskor kezdtek gyülekezni a település központjában

Fotó: a szervezők

A program ötlete közösségi kezdeményezésre már tavaly felmerült, és a tervezés után idén októberben hirdették meg a településen. A falukerülő sétára gyerekek, szülők, nagyszülők is jelentkezhettek. A feladat mindössze annyi volt, hogy adott útvonalon, jelmezbe öltözve kellett megkerülni a községet. A házak előtt ötletes standokon édességekkel, sütikkel várták az ijesztő, egyszersmind vidám résztvevőket, akik közül nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is szép számmal jelmezbe bújtak. 

− Holnap is lesz ilyen? - kérdezte az est végén lelkesen az egyik kisgyerek, mert olyan jól érezte magát. A szervezők köszönik a gyerekek, szülők, nagyszülők segítségét, és azt ígérik, hogy hagyományteremtő céllal jövőre ismét meghirdetik majd a programot.  Galériánk fotóin jól látszik, hogy a közösségi kezdeményezéssel első alkalommal megszervezett séta nagyon jól sikerült Hidegkúton. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában