Hasznos program

2023.11.16. 08:00

Közösségi faültetésre várják a jelentkezőket

A Bakonyerdő Zrt., a MagNet Bank és az Erdőmentők Alapítvány együttműködésének köszönhetően november 18-án második alkalommal rendeznek közösségi faültetést. Az erdőkedvelő barátokat a Pápától tizenegy kilométerre lévő kupi erdőbe várják.

Haraszti Gábor

Hasznos közösségi program a faültetés

Forrás: szervezők

Az eseményen a pénzintézet által vállalt tízezer facsemete egy részét ültetik el. Az akció november 18-án 9 órától három turnusban zajlik majd, a találkozási pont az Esterházy Erdészeti Erdei Iskola és Oktatási Központ lesz. A természetvédelmi terület megóvása érekében a 9-kor, 11-kor és 13 órakor induló turnusokba korlátozott számú, maximum harminc érdeklődőt tudnak fogadni, ezért előzetes regisztráció szükséges a részvételhez. Az eseményen a Bakonyerdő és az Erdőmentők Alapítvány munkatársai betekintést nyújtanak az erdővédelem és az élővilág egyensúlyának megtartásának fontosságába, illetve minden eszközt és tudást biztosítanak a résztvevőknek a szakszerű ültetéshez. A rendezvényen forró frissítőkkel, harapnivalóval aranyos facsemetékkel és jókedvvel várják a faültetőket. A várható szeles, esős időjárás miatt a szervezők réteges öltözetet javasolnak. Jelentkezni a Bakonyerdő Zrt. közösségi oldalán keresztül lehet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában