A legszebb ajándék

2023.12.18. 17:30

Megható pillanat: „Újra együtt a család” + fotók, videó

Visszavittük a kiskutyákat és adományt is gyűjtöttünk a család számára, mely elvesztette az otthonát nemrég egy Sümeg közeli faluban.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

-Botjára támaszkodva, lassan lépkedett Kovács Csaba az autó felé, ahol egy boxban volt a két kiskutya, amit kiköltözéskor még nem vihettek magukkal zalaegerszegi kis otthonukba, amelyben gyermekei iskolája, illetve a református egyház segítette őket. A két kiskutyát akkor zokogva vitte ki Boglárka és Richárd, akiket egyedül nevel az apa, Minárcsik Sándornak, a Meggyeserdei Menedék alapítójának, vezetőjének, aki heteken át gondozta a két kis állatot, Nalát és Pötyit. Sándor most tápot és konzerveket is hozott magával ajándékba. 

Kovács Csaba, az édesapa és Minárcsik Sándor
Fotó: Kovács Erika

A történtek előzménye: nemrég engedélyt kaptunk arra, hogy elvigyük a családnak a két kis állatot, akikre kezdettől fogva, évek óta családtagként tekintettek, és most sírva, szótlanul ölelték magukhoz. 

Kovács Csaba
Sírva ölelte magához  a család a két kiskutyát, Nalát és Pötyit
Fotó: Kovács Erika

 

Kovács Erika Kovács Csaba
Kolléganőnk, e cikk szerzője szívén viseli a család sorsát (a szerk.)
Fotó: Napló

Az apa tudott arról, hogy visszük őket, a gyerekeknek viszont meglepetés volt. – „Újra egy család vagyunk. Ez a legszebb karácsonyi ajándék!”, mondta sírva az apa. Adományt is vittünk, amellyel balatonfürediek és szerkesztőségünk segíti a család életét, amit valamennyien sírva, nagy köszönettel vettek át: 

A család helyzetéről már többször írtunk. 

Aki teheti, kérjük, továbbra is segítse a családot az alábbi számlaszámon: Kovács Boglárka, OTP Bank 11773487-01824829

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában