Téli úszás

2024.01.01. 17:20

"Nem strandolsz jobban, mint én": Jeges balatoni évkezdés úszással, fürdéssel

Fürdéssel, úszással kezdtük meg az évet a Pribék István vezette Balatoni Jegesmedvékkel Balatonalmádiban, a Budatava strandon újévkor.

Kovács Erika

Fotó: FULOP ILDI

A szuper hangulat ismét garantált volt a kitűnő közösségben, amely ezúttal is fegyelmezetten követte a tréner utasításait, ugyanis a fürdést speciális légzés és bemelegítés előzte meg a parton. Aztán a hideg vizes úszás, fürdés kivételes érzéssel, fittséggel, energiával ajándékozta meg azt, aki így kezdte meg az új évet a Balatonban. A hideg vizes fürdés utáni visszamelegedés a parton, amit futással, különféle gyakorlatokkal végeztünk, euforikus érzéssel, páratlan élménnyel ajándékozta meg az embert, a friss levegő, a téli Balaton látványa, melyen gyémántként ragyogott a nap, lenyűgöző volt! 

István ezúttal sem felejtkezett meg a szokásos figyelmességéről, süteménnyel, forró teával, különleges kávéval kínált mindenkit, és újév révén nem maradt el a koccintás az alkoholmentes pezsgővel. A muzsika ismét kitűnő és alkalomhoz illő volt, egyebek mellett a Nem strandolsz jobban, mint én és a Kezdjetek el élni! című jól ismert, kedvelt nóták hasítottak a parton.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában