Verseny

2024.03.21. 14:00

A Vízimanók nyerték az Oviolimpiát

Az Ajka Városi Óvoda Vízikék intézményegysége Vízimanók csapata végzett az élen a hetedik alkalommal megrendezett térségi Oviolimpia döntőjében március 20-án a sportcsarnokban.

Tisler Anna

A második helyezett a szintén ajkai Szent István Király Római Katolikus Általános Iskola és óvoda Tósoki Királyok csapata lett. 

Fotó: Tisler Anna

A verseny nagyon izgalmasan alakult. Induláskor a Vízimanók vezettek, majd a Tósoki Királyok kerültek az élre. Az utolsó feladatot követően mindkét csapatnak 35 pontja lett. Jöhetett a mindent eldöntő ráadás váltófutás. A két óvoda fej fej mellett haladt. Az utolsó versenyzők mindent beleadva küzdöttek. Már csak pár méter maradt a célig, amikor a tósoki versenyző elesett, a vízikés kislány befutott a célba. Zúgott a csarnok, a szurkolni érkezőóvodás társak, szülők hangosan buzdították övéiket. A bronzérem a Hétszínvirág óvodás Szárnyaló sólymoknak jutott. A napot cukorágyúból kilőtt cukoreső zárta. A képen a győztes Vízimanók óvodapedagógusaikkal 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában