Közlekedés

2024.03.13. 20:00

Autóbuszok menetrendje az ünnepnapon és hétvégén

A hazai autóbusz-tömegközlekedési szolgáltatótól kapott információk szerint az ünnepnap miatt március 13. és 19. között változik a helyközi és távolsági, egyes településeken a helyi járatok menetrendje. Az alábbiakban közöljük, mire érdemes készülni.

Benkő Péter

Változik az autóbuszok menetrendje a hét második felében

Fotó: Benkő Péter/Napló

Március 14-én, csütörtökön a hét utolsó munka- és tanítási napja szerinti menetrend lesz érvényben az autóbuszok esetén. Március 15-én, pénteken munkaszüneti, 16-án, szombaton szabadnapi menetrend szerint közlekednek az autóbuszok. Vasárnap, 17-én a hét első tanítási- és munkanapját megelőző munkaszüneti napra, 18-án, hétfőn a hét első tanítási és munkanapjára érvényes menetrend lesz, majd 19-től, keddtől visszaáll a munka- és tanítási napi menetrend.

Változik az autóbuszok menetrendje a hét második felében
Fotó: Benkő Péter/Napló

Felhívják a figyelmet arra, hogy az ünnepnapi rendezvények idején a járatok egyes településeken terelve közlekednek. Pápán 7.40 és 12.30 óra között a kórház és a Budai Nagy Antal utcai megállók kimaradnak, le- és felszállni a közgazdasági szakközépiskolánál, ideiglenes megállóban lehet. Veszprémben egy helyközi járatot érint terelés a 17.55 és 18.25 óra közötti lezárás alatt, ahol a Komakút tér és a színház megállók helyett a kórháznál áll meg a Veszprémfajsz–Veszprém vasútállomás viszonylatú helyközi járat.

Egyes településeken az általános rendtől eltérően közlekednek a helyi járatok – közölte a Volánbusz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában